Menu
een decoratief randje dat lijkt op een stel tegeltjes een decoratief randje dat lijkt op een stel tegeltjes een decoratief randje dat lijkt op een stel tegeltjes

Onze missie

Fruitslager

Fruitslagers zijn logische frisdrank gaan maken vanuit de verwondering dat frisdranken, of eigenlijk voor het grootste deel water, met vrachtwagens tegelijk uit het buitenland komen zonder dat we precies weten welke ingrediënten ze bevatten. Daarop ontwierp de Fruitslager een krachtige smaakexplosie gemaakt van fruit en kruiden.

Lees meer
Sluiten

Roze Bunker startte als culinair, politiek, kunstzinnig, ontwerpend, wild-plukkend, verbouwend, struinend, verzamelend collectief… Wat doe je dan? Problemen die aandacht nodig hebben aanvallen met plezier! Onder frisdranken vonden wij al snel problemen waar we iets mee konden. Hiermee kwam de term ‘Fruitslager’ tot leven. De fruitslagers ontwierpen en produceerde hun eerste logische frisdrank tijdens de Dutch Design Week 2016.

Als fruitslagers gooien we liever niets weg. Met de fruitresten wordt geëxperimenteerd om nieuwe producten te maken. De moderne schillenboeren van de Peelpioneers gebruiken van al onze citrusschillen de etherische oliën en pulp, en Rebottled verwerkt onze gebruikte flessen voor ons eigen glaswerk. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten staan we altijd open voor mooie samenwerkingen. Het plakkerige proces van deze ambities delen we graag met je. Volg ons via Social Media of neem contact op met je wildste ideeën.

Frisdrank uit de kraan

Het beste water ter wereld vloeit ‘gewoon’ uit onze kraan. Een geweldig distributiesysteem voor een geweldig product. Wat niet gewoon is, zijn al die vrachtwagens die flesjes heen en weer blijven rijden die voor het grootste deel uit dit water bestaan. Met Roze Bunker geven we kleur aan het systeem door smaak toe te voegen aan dit water. Uit één fles haal je net zoveel glazen als uit een hele krat fris.

Lees meer
Sluiten

Doordat smaak compact is en je het lang kunt bewaren scheelt dit uiteraard in opslag, vervoer en koelingsruimte. Om er perfect bruiswater bij te serveren hebben we een warme band met Eco Tap. Dit systeem kan je inbouwen in de bar en werkt gemakkelijk, snel en toe naar een wereld met minder verpakking en afval! Wil je meer informatie over een tapinstallatie, dan kan de fruitslager altijd even meedenken.

Logisch Fruit

Onze siropen worden gemaakt van vers fruit en kruiden, geoogst bij de boer of gered uit de container. Met Roze Bunker willen we verder gaan dan het plakken van labels. Met elke fles tackelen we urgente problemen. We produceren lokaal, biologisch, goed voor de biodiversiteit, circulair, tegen overconsumptie, vanuit ‘afval’stromen, of combinaties van meerdere tegelijk natuurlijk!

Lees meer
Sluiten

Ons jaarlijkse Vlierbloesenpluktoernooi gaat nog toffer worden nu de stekjes van ons eigen voedselbos geplant zijn. Een biodivers stuk land waar straks de vlier gaat pronken vergezeld van een heerlijke kruidenmelange. Krijg vast de smaak te pakken met onderstaande video!

 

Smaakbasis

Als smaakmakers halen we het meeste plezier uit de oneindige stroom aan toepassingen van onze producten. Naast de frisdranken leent Roze Bunker zich perfect voor cocktails, radlers en zelfs ijsjes en cakes. Vanwege het brede smaakpalet vormt het ook de ideale basis om alcohol te verbannen. We geven je graag tips wat je allemaal met Roze Bunker kunt mixen, en dagen je uiteraard uit om je beste variatie met ons te delen!

Lees meer
Sluiten

Krijg je zin om aan de slag te gaan met onze cocktailsuggesties? Klik dan in de homepagina op je favoriete fles, of vind onderaan deze pagina een overzicht met alle smaken.

Fruit revolutie

Ons verhaal stopt natuurlijk niet bij de productie van flessen siroop. Het wordt gedragen door een enthousiast netwerk van restaurants, cafés, podia en consumenten die onze fruitrevolutie verder brengen. Wat ons bindt is dat we inzien dat er geen single-issues te adresseren zijn, maar dat we overal om ons heen uitdagingen zien om naar positieve verandering te streven. Dit kan alleen samen. Dus heb je toffe ideeën, neem contact op en sluit je aan!

Sluiten

1 fles = 1 krat

Voor alle rekenwonders en bètabazen, in een fles Roze Bunker zit zóveel smaak, dat je een hele krat frisdrank kunt serveren vanuit die ene fles. Je mixt de siroop het beste 1 op 7. Dus stel je wilt een glas vullen met 20cl Roze Bunker, dan heb je daar een shot van 25ml nodig. Hiervan zitten er wel 28 in een fles!

Sluiten

Serveersysteem

Om onze smaken eenvoudig te kunnen serveren ontwierpen de technische fruitslagers een makkelijk serveersysteem voor achter de bar of – waar zelf-service de norm is – ervoor. Met dit serveersysteem maak je vliegensvlug een frisdrank en kunnen wij de strijd aan met de cartel frisdrank. Zo zijn wij al sinds drie jaar de frisdrank van Theaterfestival De Parade

Sluiten