Menu

De fruitslagers doken in de bittere waarheid van de sinaasappelindustrie. Waar wij het jaar rond kunnen genieten van deze oranje exoten, worden wereldwijd mensen ziek door excessief pesticidegebruik. En dat terwijl de bitters in hun schillen in veel culturen juist medicinale eigenschappen worden toegedicht. Begeleid door inheemse bittere kruiden en gebrand eikenhout vormen de biologische broeders van (bloed)sinaasappels en grapefruit een multi-inzetbare oplossing: leng aan op 1:3 voor een 0.0 Negroni, 1:5 voor een onbespoten Spritz of 1:8 voor een “waste saving” Soda.

Serveertips Bestellen

Fruitslagers maken van de bittere nasmaak in de sinaasappelindustrie een oplossing: Bitter Aperitivo!

Ingrediënten: infusie van fruit en kruiden, (water, sinaasappel, grapefruit, eikenhout, gentiaanwortel, kalmoeswortel, paarse peen), suiker, 10% bloedsinaasappelsap, voedingszuur: citroenzuur, zout.,

Bitter Bloed Spritz

0.0 negroni

  • 2 delen Zucca of Cynar 
  • 1 deel Bitter Bloed
  • 5 delen prosecco

garneren met grapefruit/bloedsinaasappel





  • 1 deel bitter bloed
  • 3 delen bruiswater

garneren met en grapefruit/bloedsinaasappel

optioneel: drupje walnoot- of olijfolie



Alcohol Alcoholvrij