Menu

Vlierbloesem

De vlier bloeit elk jaar op de piek van de lente en kondigt met een natuurlijke vuurwerkshow de zomer aan. In het korte bloeiseizoen exploderen in het hele land prachtige witte schermen van kleine, geurige bloemetjes. De fruitslagers trekken er dan snel op uit om de vrijgevige vlier te vangen. Maar volgens de filosofie van de bloesem power-movement moet je wat je van moeder aarde neemt, ook aan haar teruggeven. Dus stekken ze elk jaar nieuwe struiken, zodat de zoete roes van de vlier ook in de toekomst gegarandeerd is. Met de anti-graaicultuur siroop, gemaakt van de jaarlijkse oogst, strijkt de zoete lente over je tong, met de frisheid van citroen en limoenschil voor een bittertje. Summer is coming!

Serveertips Bestellen

Ingrediƫnten

Suikerbiet
Vlierbloesem
Limoen

Hugo

Virgin Hugo

Met Vlierbloesem mix je verleidende cocktails. De perfecte basis voor een Vl-odka, Bloemige Radler of Hugo.

  • 1 deel Vlierbloesem
  • 2 delen Prosecco
  • 2 delen bruiswater
  • 1 deel limoensap

Afmaken met ijsblokjes, een takje munt en een schijfje limoen.

Met Vlierbloesem mix je verleidende virgin cocktails. De perfecte basis voor een Elderflower mock’ito, Bloemige Radler of Virgin Hugo.

  • 1 deel Vlierbloesem
  • 2 delen Alcoholvrije Prosecco
  • 2 delen bruiswater
  • 1 deel limoensap

Afmaken met ijsblokjes, een takje munt en een schijfje limoen.

 

 

Alcohol Alcoholvrij