Menu
een decoratief randje dat lijkt op een stel tegeltjes een decoratief randje dat lijkt op een stel tegeltjes een decoratief randje dat lijkt op een stel tegeltjes

Zakelijk

FRISDRANK ALS OPLOSSING

Wil jij onderdeel zijn van de fruitrevolutie van Roze Bunker? Door onze frisdrank als oplossing te schenken of verkopen, werken we samen aan biodiversiteit, circulariteit en korte ketens. Door het water pas op het laatste toe te voegen, gebruiken we bovendien veel minder transportvolume. Daarnaast scheelt het opslag- en koelruimte, sjouwwerk en bergen plastic. Als kers op de cocktail maak je ook nog eens extra marge!  Wil je meer leren over onze missie? Bekijk dan onze missievideo.

Sluiten

BESTELLEN

Je bestelt Roze Bunker natuurlijk het liefst bij een voor jou vertrouwde groothandel. Klik op de link voor een volledig overzicht. Staat jouw groothandel er niet tussen? Neem dan contact met ons op via sales@rozebunker.nl, dan zorgen we er samen voor dat onze frisdrank zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Direct bestellen is in de meeste gevallen ook mogelijk. Plaats je bestelling niet via de webshop, maar via bestellen@rozebunker.nl.

Lees meer
Sluiten

We denken graag met je mee over de toepassing die voor jou het allerbeste werkt! Persoonlijk advies over je menukaart of een cocktailreceptuur ontwikkelen met een lokaal ingredient dat jij belangrijk vindt?  Neem contact op met Lynn, Luc en Rodrigo via sales@rozebunker.nl en we gaan er mee aan de slag. Op deze pagina geven we je alvast onze tips, van serveren tot recepten voor cocktails en mocktails.

ASSORTIMENT

Met onze siropen maak je zowel een frisdrank als een aperitief als oplossing! Gekke Bessen schenk je als lokale cassis en met Wilde IJsthee serveer je een biodivers alternatief voor groene ijsthee. Ook (alcoholvrij) proosten doe je met onze siropen. Met Smoked Lime maak je de lekkerste Virgin Smoked Margarita en met Dorstige Tulp maak je een Hollandse Kir Royal.

We denken graag met je mee over de toepassing die voor jou het allerbeste werkt! Persoonlijk advies over je menukaart of een cocktailreceptuur ontwikkelen met een lokaal ingredient dat jij belangrijk vindt?  Neem contact op met Lynn, Luc en Rodrigo via sales@rozebunker.nl en we gaan er mee aan de slag Op deze pagina geven we je alvast onze tips, van serveren tot recepten voor cocktails en mocktails.

 

Lees meer
Sluiten

Citrus Movement / We gaan nose-to-tail op overgebleven citroenen van limoncellomakers en geven ‘m extra kruidigheid met basilicum
Gekke Bessen / Elk besje krijgt een kans en wordt met liefde gered bij de lokale boeren
Madame Gember / Een pittige siroop met kilo’s geredde gembers en lokale Jeanetten
Wilde IJsthee / We gaan monoculturen te lijf door een biodivers scala aan inheemse kruiden bij boeren aan te planten.
Dhr. Peer / Traditionele hoogstam peren beschermen lokaal erfgoed en geven de beste smaak.
Bloesem Power / Deze siroop plant bomen: door Roze Bunker gestekte vlierstruiken vergroten de biodiversiteit.
Smoked Lime / Limoenen-opvang: ‘niet groen genoeg’ is geen reden voor verspilling!
Estragon Sour / Logisch en lokaal geteelde dragon verslaat in deze siroop alle alcoholvervangers in je drankkast.
Dorstige Tulp / Samen met de biologische boer zetten we onze schouders onder de verduurzaming van ons nationale symbool
Kill Kola / Deze eerlijke en open source kola gaat de strijd aan met vervuilende vijanden!                                                       Bitter Bloed / Deze multi-inzetbare oplossing: leng aan op 1:3 voor een 0.0 Negroni, 1:5 voor een onbespoten Spritz of 1:8 voor een “waste saving” Soda.

 

SERVEREN

Er is altijd een serveertechniek die bij jouw zaak past! Schenk Roze Bunker bijvoorbeeld direct uit de fles met een schenktuit, doseerpomp of barmaatje. Heb je een vlotte doorloop? Dan kun je de flessen ondersteboven aan de muur hangen, met ons eigen serveersysteem of los gemonteerd. Ook een rekje met pompjes behoort tot de mogelijkheden. Nog sneller tappen doe je met een bag-in-box in de siropenbar van KRNTWTR+ of Ecotapwater. Heb je interesse in een watertap? We koppelen je graag aan de deze partijen. Mail sales@rozebunker.nl.

Lees meer
Sluiten

WATERTAP
Met een mengverhouding 1:8 haal je ruim 24 tot 28 glazen uit een fles.
Een tap met bruisend water is de duurzaamste, goedkoopste en snelste manier om Roze Bunker te serveren. Nog geen tap? Onze partners komen bij je langs om er eentje tijdelijk of vast te installeren. Je hebt niet veel ruimte nodig: op de plaats van een standaard horeca koelkast past een machine en koolzuurfles. Wil je liever een tafelmodel, dan past die gewoon op de bar.

ROZE BUNKER OP DE MENU KAART
Frisdrank als oplossing wordt door heel het land geschonken. Samen innoveren we de voedselketen van grond tot glas. Roze Bunker vind je…Op het terras / Verkoelende & dorstlessende frisdrank
In restaurants /  Smaakexplosie met impact
Aan de bar / Als basis voor frisdrank, cocktails en mocktails
Bij fine dining / Als non-alcoholische foodpairing
In de retail / Als duurzaam cadeau of kratje fris voor thuis
Slijterijen / Voor je cocktailavond

RECEPTEN
Bied je gasten een duurzame frisdrank, cocktail of mocktail en maak impact met ieder glas!

– Citrus Movement: als kruidige basil lemonade of (virgin) smash
-Madame Gember: als spicy ginger beer of dark ‘n stormy
-Wilde IJsthee: als groene ijsthee of als wilde fizz
-Gekke Bessen: als robuuste cassis of in een bessen daiquiri
-Bloesem Power: als bloemige frisdrank of in een verkwikkende hugo
-Dhr. Peer: als smaakvolle perensap of met een scheut kruidige jenever

Zou je graag zakelijk Roze Bunker willen bestellen?

Laat hier je telefoonnummer achter dan bellen we je tijdens werkdagen zo snel mogelijk terug.

    Je naam

    Bedrijfsnaam

    Je e-mailadres

    Je telefoonnummer